Wintersluiting, Edukans en kerstwens!

Ook voor de Onderwijscoöperatie staat de kerstvakantie voor de deur: we sluiten onze deuren vanaf vandaag tot en met 1 januari.

In plaats van kerstkaarten te versturen, doneren we het bedrag dat we daarmee uitsparen aan Edukans. Op deze manier dragen we bij om leraren en kinderen in ontwikkelingslanden te helpen aan beter onderwijs en om ze op die manier een eerlijke(re) kans te geven.

Wat doet Edukans?

Edukans is een organisatie die de ontwikkeling van kinderen stimuleert in landen die dat zelf niet kunnen. Ze zijn actief in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Edukans: “Onze droom is een wereld waarin ieder kind de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen en uit te groeien naar een volwassene vol zelfvertrouwen. Een volwassene met de capaciteiten om zijn eigen toekomst te beïnvloeden. En een volwassene die zijn kinderen dezelfde kans geeft”.

Helpen met je school? Word Schoenmaatjes

Wil jij ook iets doen met jouw school? Doe dan mee met Edukans Schoenmaatjes, waarbij kinderen een schoenendoos vullen met spullen voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo kun je met jouw klas iets concreets bijdragen.

 

Namens de Onderwijscoöperatie: fijne feestdagen en een gelukkig 2018!